22.04.2024 г., 9:37 ч.

Знаеш ли 

  Поезия » Любовна
102 1 0

      

       Знаеш ли

 

Знаеш ли, че те обичам,

че е пуст без теб деня?

Знаеш ли, на теб наричам

всяка литнала мечта!

 

Знаеш ли, че ти си всичко,

скрито в моята душа?

Колко страстно, мълчаливо

тебе искам във нощта!

 

Знаеш ли защо съм тъжна?

Питай горските цветя!

Те ще ти разкажат нежно,

че ми липсва любовта.

 

Твоята любов ми липсва,

тя е всичко на света.

Знаеш ли, че те обичам,

че е пуст без теб деня?

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??