9.05.2024 г., 2:28 ч.  

Знаеш ли… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
108 3 4

Знаеш ли, винаги съм вярвала в Съдбата и в Изборът?

Но не съм вярвала, че ще си моя свят, но срещнах теб.

И винаги съм вярвала, че за всичко, всичко има причина.

Макар и  невидима, но не знаех че нашата е необяснима.

 

Знаеш ли, не съм чувствала, това което чувствам към теб,

но се появи ти и като слънце небето, огря целият ми свят.

И никога не съм чувствала цветовете на дъгата в себе си,

докато не се появи ти, като най-ярката звезда в нощта.

 

Знаеш ли, не съм вярвала, че ще се влюбя в някого така,

но ти влезе в живота ми, за да ми покажеш тази любов.

И не съм вярвала, че ще случи, просто така от пръв поглед,

но в теб открих любовта, открихме се двама аз и ти.

 

И знаеш ли, появи се ти като пътека от лъчи в морето,

излекува сърцето ми от миналото и от любов го възвиси.

Даде ми тук и сега, даде ми бъдещето в твоите очи,

и се влюбих, без обяснение, когато любовта не беше за мен.

 

И знаеш ли, никой за нищо и никого не знае преди любовта,

и аз не знаех за теб, но ти си повече от моите представи.

И знаеш ли, вече съм запаметила всяка частичка от теб,

всяка твоя черта и сега обичам, обичам всяка една от тях…

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??