10.05.2007 г., 19:21 ч.

Знаеш ли? 

  Поезия
728 0 2
Знаеш ли?

И да си тръгнеш ти от мен
аз няма да заплача.
И да ме нараниш, няма да ме заболи.
Знаеш ли, върви си,
тръгвай, свободен си сега.
Не ще пророня нито една горчива сълза!

Хайде, тръгвай!
Няма да тичам все след теб
и с отдавна вече произнасяното "Остани!".
Махай се, в сърцето ми не си!

Знаеш ли? Не те обичам!
Отдавна съм сама, това не ще ме нарани.
Така че - знаеш пътя.
Тръгвай си завинаги от мене ти!

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??