26.04.2009 г., 12:37 ч.

Знаеш ли...?!? 

  Поезия » Любовна
967 0 3

 

Знаеш ли, сърцето ми не чувства,

сковано е от лед сега!

И надали ще се разтупа

при повторен опит да го съживя!

 

Знаеш ли, очите ми не виждат,

заслепени от твоите лъжи сега!

И надали тe отново ще прогледнат

от думите на някой мил в нощта!

 

Знаеш ли, ръцете ми студени са

и не усещат твоите ръце сега!

И надали вече ще се стоплят

при допира на чужди ласки през деня!

 

Знаеш ли, отдавна аз не плача,

осъзнала истината в тоз живот!

И надали отново ще заплача

щом не мога да обичам аз!

 

 

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви !
  • Ще обичаш,миличка!Пожелавам ти го от сърце!
  • Ивче, знаеш ли колко искрено и истинско е твоето откровение. Уверявам те, че щастливите мигове в живота тепърва ти предстоят. Това са временни чувства, но благодарение на тях се ражда добър стих...
Предложения
: ??:??