Знаеш ли, сърцето ми не чувства,
сковано е от лед сега!
И надали ще се разтупа
при повторен опит да го съживя!
Знаеш ли, очите ми не виждат,
заслепени от твоите лъжи сега!
И надали тe отново ще прогледнат
от думите на някой мил в нощта!
Знаеш ли, ръцете ми студени са
и не усещат твоите ръце сега!
И надали вече ще се стоплят
при допира на чужди ласки през деня!
Знаеш ли, отдавна аз не плача,
осъзнала истината в тоз живот!
И надали отново ще заплача
щом не мога да обичам аз!
© Ива All rights reserved.