20.05.2008 г., 20:15 ч.

Знаеш ли 

  Поезия
533 0 3

Ти знаеш ли колко ми липсва

звънтящият шепот на мрака,

горчивият вкус на бадеми,

смехът, раздрал тишината.

 

И как ми разказваш усмихнат

колко била съм пияна -

преди деветнайсет години,

в омая танцувахме двама.

 

А мислите бясно препускат

сред шума на ревящи мотори,

а реката морето целуна

и с венец го обкичи от рози.

 

Още чувам едничко "Обичам те!",

все за него ще плача и пея

и ще бъда по-силна и истинска,

с първа обич до теб да живея!

 

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??