11.07.2022 г., 13:44 ч.

Знак 

  Поезия
542 0 0

чрез

содом* 

 

и

гомор*

 

даде

се 

 

ясен

знак -

 

мир -
че
млък

 

мир -
че

мор

 

мир -

че

ад

 

мир -

че

мрак

 

...............................................

 

*содом и *гомор

са написани умишлено

осъдително - с

малки букви - 

знае се - защо...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??