28.11.2004 г., 19:43 ч.

Знак за любовта /На С.../ 

  Поезия
1525 0 1
Знак за любовта
на С...

Запознахме се по странен начин:
на мое гадже се направи ти.
Това е знак. Какво ли значи?
Мисля, че разбрах. А ти?

Малко след това се влюбих.
Никога преди така не съм обичал!
Малко ли за тебе аз се борих?
Малко ли след теб съм тичал?

Да, във теб се влюбих, мила моя!
Вече колко? Три години?
Любовта към теб, във мен се застоя.
И то заради безброй причини.

Но какво със мен направи тя?
Тройно по-щастлив съм аз сега,
И мисля, че и ти го забелязваш, а?
И мисля, че и ти разбираш любовта.

Любов, която никой друг не би ти дал,
любов изстрадала, любов не спираща,
любов, която никога не бих предал,
любов нечувана, любов изгаряща!

21 Ноември 2004
гр. София

© Борис Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??