15.10.2009 г., 22:46 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
575 0 0

           
Знам, не са сълзи в очите ти,
просто вали, а сърцето ти
кърви от лъжи.
Знам, боли...
Прости...

© Десислава В. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??