Не успях да издържа и ден
без твоето име на устните ми.
Не успях да задържа сърцето си
да не чувства само теб.
Не успях да задържа мислите си
далеч от теб и за час.
Тази моя болест няма лек -
ще ме довърши и твоето безразличие.
Какво става, когато ледът срещне огъня?
Какво ще стане, ако не спра да те обичам?
Заради теб се превърнах
в най-голямата грешница,
отказах се от щастието и
приветствах сълзите.
Може би без теб ще ми е по-добре?
Но какво да се прави, аз съм
само едно наивно дете.
И до последно ще вървя по следите ти.
Да, знам, че за теб не знача нищо -
умът ми го разбира, но как да го
обясня на сърцето, след като
не иска да слуша.
И аз не искам да слушам сладките ти лъжи,
колкото и щастлива да ме правят те.
Не искам да виждам студените ти очи,
колкото и да ме стоплят те.
Знам, че няма да изпълниш това,
което ми обеща.
Знам, че няма да си там, когато
си ми нужен най-много.
Давя се в океан от болка.
Опитвам се да забравя, но
дори и алкохолът не помага вече.
Вече съм в последен стадий,
стигнах предела си.
Дори сега, когато ти пиша,
не очаквам отговор.
Мога да разпозная гласа ти сред хиляди други -
в това се превърнах.
Свършиха сълзите ми и мисля
да ги заменя с усмивки.
Отстоявах любовта си до края,
но как да продължа, след като
единственото останало нещо са спомените.
В прах се превърна миналото, а
не виждам бъдеще за нас.
Само една твоя дума и ще се върна,
но ти никога няма да я кажеш, нали?
© Рокситу Всички права запазени