16.12.2009 г., 1:11 ч.

Знам всичко 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Знам, мислиш за мен сега,

искаш да усетиш отново моята топлина,

да вплетеш ръка в моята ръка,

да усетиш със сърцето си какво е любовта.

Знам, желаеш да погледнеш пак в моите очи,

да ме прегърнеш с топлите си ръце

и да чуеш как тупти за теб моето сърце.

 

 

Знам, искаш да си с мене винаги,

но ти ме смени с друга, нали,

не се обвинявай за съдбата ти,

че за миг срещна и загуби любовта си.

Знам, боли те от нашата раздяла,

но знаеш ли, че без теб бавно ще умра

и никога не ще намеря отново любовта.

 

 

Знам, че довечера пак ще си с нея,

но в мислите ти аз ще бъда,

и ще проклинаш деня, в който нея избра,

а остави мен и любовта.

Знам, че желаеш да ме целунеш,

да кажеш, колко много ме обичаш,

но вече ще ме гледаш, без да ме имаш.

 

© Радослава Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??