18.01.2016 г., 12:46 ч.  

Знаме 

  Поезия » Философска
205 0 0

Бяло, зелено,

червено!... Трицветие!!!

ЗНАМЕ СВЕЩЕНО!!!

 

Бяло, зелено

и алено!... Багри на

ЗНАМЕ НЕТЛЕННО!!!

 

Бяло, зелено

и красно!... Трицветие

НАЙ-СЪКРОВЕНО!!!

 

Бяло, зелено,

червено!... Трибагрие,

С...

       РАЙ...

                   НАПОЕНО!!!

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??