28.12.2014 г., 13:39 ч.

Зоофен 

  Поезия » Пародии
1129 0 3

- Патици и очиларка,

слон и пуяк, едра гарга,

бивол, див глиган с брадавици,

папагали и пиявици...

Други твари, на които

имената още липсват,

но се зъбят упорито.

Вой и рев - ушите писват!

Вечерта изпих запарка:

маточина, глог и мента.

- Бил си цял ден в зоопарка?

- Всъщност слушах парламента!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??