Dec 28, 2014, 1:39 PM

Зоофен 

  Poetry » Parody
1252 0 3

- Патици и очиларка,

слон и пуяк, едра гарга,

бивол, див глиган с брадавици,

папагали и пиявици...

Други твари, на които

имената още липсват,

но се зъбят упорито.

Вой и рев - ушите писват!

Вечерта изпих запарка:

маточина, глог и мента.

- Бил си цял ден в зоопарка?

- Всъщност слушах парламента!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??