28 dic 2014, 13:39

Зоофен 

  Poesía » Parodias
1253 0 3

- Патици и очиларка,

слон и пуяк, едра гарга,

бивол, див глиган с брадавици,

папагали и пиявици...

Други твари, на които

имената още липсват,

но се зъбят упорито.

Вой и рев - ушите писват!

Вечерта изпих запарка:

маточина, глог и мента.

- Бил си цял ден в зоопарка?

- Всъщност слушах парламента!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??