29.07.2012 г., 16:07 ч.

Zорко Супермен 

  Поезия » За деца
612 0 8

Zорко” е прочут гамен.

Да се бий с децата само,

да троши стъкла през ден...

Други грижи явно няма.

 

Но какво му стана, бре!?

От разчорлен, неумит –

да изглежда по-добре

почна някак си на вид.

 

Стана друг като че ли.

За покупки ще изтича.

Вместо всякакви бели,

да помага заобича.

 

И на малки, на големи –

отзовава се веднага.

Не създава той проблеми

вече и не се излага.

 

Своята игра опасна

изостави и гамен

вече не е, че порасна.

Днес е „ZоркоСупeрмен!

 

 

 

из новата ми детска книга "Zорко Супермен"

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??