25.08.2007 г., 11:03 ч.

Зорница 

  Поезия
809 0 2
Зорница
Силно слънце припича в небето,
в миг стопява гъста мъгла,
жарко пръска лъчите надолу -
ти си моето слънце сега!

Ето малка звездица светлее
и огрява нощната тъма,
със звездицата сещам безкрая -
ти си моята малка звезда!

Зеленее се тучна ливада,
пукват красиви полски цветя,
те очакват щастливи росата -
ти си моята крехка роса!

Бунтува вятър морета,
тези красиви сини поля,
в тях оглежда се сутрин зората -
ти си моята светла зора!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??