17.02.2007 г., 6:25 ч.

Зов 

  Поезия
652 0 1

Зов

 

Ела, ела!

Не спирай, отминавай!

Ела, тъга!

Убивай ме! Не съжалявай!

 

Ела, ела!

Помни, не ме забраваяй!

Ела сама,

Душата ми докрай раздавай!

 

Ела, ела!

Не те желая, но копнея!

Ела сега!

В очите ти преди да се разлея!

 

Ела…

но само миг,

и после ще те няма!

 

17.02.2007 г.                                                                                                                 Фелис

© Светослав Савов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??