6.11.2012 г., 12:11 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
1034 0 15

* * *

 

Покани ме, Любов, в твойта нежна постеля,

огън див ти във мен запали,

аз те чакам безспир и в съня си те моля -

докосни ме, дори да боли.

 

Извиси ме до свойта любовна Голготата,

възкреси ти у мене живот

с бездиханния звук на пулсираща нота,

пребъди моя песен до гроб.

© Тея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??