Nov 6, 2012, 12:11 PM

Зов 

  Poetry » Love
1036 0 15

* * *

 

Покани ме, Любов, в твойта нежна постеля,

огън див ти във мен запали,

аз те чакам безспир и в съня си те моля -

докосни ме, дори да боли.

 

Извиси ме до свойта любовна Голготата,

възкреси ти у мене живот

с бездиханния звук на пулсираща нота,

пребъди моя песен до гроб.

© Тея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??