19.04.2020 г., 18:05 ч.

Зов 

  Поезия » Философска
309 0 0

Любов

 

Пътят ми минаваше от там -

страх, заблуди, суета.

А Вселената не може

да търпи омраза,

Вселената си има честота.

Коя съм аз, защо съм тука?

И какъв е този зов?

Разбрах - името ми е Любов.

 

10.12.2018

© Венета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??