Любов
Пътят ми минаваше от там -
страх, заблуди, суета.
А Вселената не може
да търпи омраза,
Вселената си има честота.
Коя съм аз, защо съм тука?
И какъв е този зов?
Разбрах - името ми е Любов.
10.12.2018
© Венета Иванова All rights reserved.