6.10.2011 г., 13:39 ч.

Звезда 

  Поезия » Любовна
626 0 5

Една звезда в безсънните ми нощи
огря просторите на моето небе.
И всяка вечер аз я търся още
лъчи от обич да ми донесе!

 

Уви, години този небосвод,
пустее празен, залези брои.
А времето забави своя ход.
Звездите без една - не са звезди!

 

Така и ти от мене си отиде.
Изчезна в необята без следа.
Сега земята носи твойто име,
защото ти бе моята звезда!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??