6.05.2012 г., 22:51 ч.

Звезда 

  Поезия » Друга
432 0 0

    Звезда

 

Горе на небето,

виж - блести звезда -

ярка, искрометна.

В звездните стада

 

Първенката тя е.

Със луната нощем

само си играе.

Тя -  звездата мощна.

 

Братята ù леко

светят, без следа.

Всеки отдалеко

вижда таз звезда.

 

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??