29.01.2010 г., 23:20 ч.

Звезда 

  Поезия » Любовна
437 0 1

Защо не се родих звезда,
та всяка вечер тайничко да те надничам
и с лъч от мойта звездна светлина
да те милвам и обичам.

© Ваня Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??