8.01.2009 г., 19:20 ч.

Звезден дъжд 

  Поезия
503 0 7
 

Звезден дъжд

над нас се сипе...
В полунощ небето е жарава.
Вятърът е щедър

и ни разсъблича,
а луната

по телата  гали.
В такава нощ

са  страстите червени,
в очите синьото се нажежава.
Парят жарко по ръцете,
а дъхът на устните е галещ.
Двамата със теб сме полудели,
щом сме време сред безвремие.
Думите изказани  мълчат,
разпилели срички във вселената.
Няма нищо друго за разказване,
просто се обичаме.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??