5.11.2019 г., 9:46 ч.

Звезден прах 

  Поезия » Любовна
514 2 4

Без теб ми е прозаично -

виждам ежедневна драма.

Чисто, просто и логично -

любовта е танц за двама.

 

Облякох се със звезден прах,

само за да те зарадвам.

Колко те обичам осъзнах,

за това ти го разказвам...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??