Nov 5, 2019, 9:46 AM

Звезден прах 

  Poetry » Love
520 2 4

Без теб ми е прозаично -

виждам ежедневна драма.

Чисто, просто и логично -

любовта е танц за двама.

 

Облякох се със звезден прах,

само за да те зарадвам.

Колко те обичам осъзнах,

за това ти го разказвам...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??