Звезди в туй небе сияят,
мечтая за тяхната светлина,
о, жена, ти за мен си раят,
в тоя студ дай ми топлина!
В сърцето ми надежда се таи,
че ще ме стопли твоята красота,
че нявга ще дойдеш отново ти,
нека ме приласкае нежността!
© Георги Всички права запазени