16 дек. 2022 г., 10:51

Звезди 

  Поэзия » Любовная
314 0 0

Звезди в туй небе сияят,

мечтая за тяхната светлина,

о, жена, ти за мен си раят,

в тоя студ дай ми топлина!

 

В сърцето ми надежда се таи,

че ще ме стопли твоята красота,

че нявга ще дойдеш отново ти,

нека ме приласкае нежността!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??