16 dic 2022, 10:51

Звезди 

  Poesía » De amor
313 0 0

Звезди в туй небе сияят,

мечтая за тяхната светлина,

о, жена, ти за мен си раят,

в тоя студ дай ми топлина!

 

В сърцето ми надежда се таи,

че ще ме стопли твоята красота,

че нявга ще дойдеш отново ти,

нека ме приласкае нежността!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??