23.10.2007 г., 9:48 ч.

звезди 

  Поезия
903 0 3

                                              на моята баба Соня


Чуваш ли нощем,
когато си шепнат звездите? -
посрещат нова звезда.
Усещаш ли вечер,
когато неспирният вятър
понася на запад деня? -
изпраща старата зора.
И чуй тогава нощем,
когато си шепнат звездите
(посрещат нова звезда) -
и ще видиш
горе от небето
и звездата на твоята душа.

© Мони Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??