11.06.2008 г., 9:42 ч.

Звезди в очите ми не ще намериш вече 

  Поезия » Любовна
480 0 1
 

В очите ми звезди не ще намериш вече,

тъгата тях ги навести,

в любов ти ми се зарече,

а после каза: "Забрави."

 

Сега сълзи очите ми познаха,

сълзи от болката безкрайна,

а как за теб горяха

всяка нощ омайна.

 

Отсега ще гледат те студено,

не ще усети никой топлина,

а може би дори смразено,

за да не текне и сълза.

 

Звезди в очите ми не ще намериш вече,

нека светят на небето,

близо си, а всъщност си далече,

но вечно ще си ми в сърцето.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??