Ти си моята пътеводна звезда,
ти ме водиш през тъмните нощи,
ако угаснеш не зная на къде да вървя
моля звездице, осветявай ме още !
Топлината на твоите лъчи,
вляха живот в мечтите изстинали,
сам съм аз, но със мене си ти,
в сърцето, те нося завинаги!
© Калоян Димитров Всички права запазени