5 апр. 2017 г., 01:39

Звездица 

  Поэзия » Любовная
317 0 1

Ти си моята пътеводна звезда,
ти ме водиш през тъмните нощи,
ако угаснеш не зная  на къде да вървя
моля звездице, осветявай ме още !

 

Топлината на твоите лъчи,
вляха живот в мечтите изстинали,
сам съм аз, но със мене си ти,
в сърцето,  те нося завинаги!

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??