6.03.2011 г., 20:24 ч.

Звездичке моя 

  Поезия » Любовна
1037 0 0

Звездичке мила и добра,

ти, моя пътеводна светлина.
Ти, която си тъй високо в небето
и виждаш всичко от далеко.
- Я кажи ми, мила ти звездичке,
не видя ли нявга моята любов,
скитаща се в нощта?
Недей мълча, звездичке мила и добра,
ти моя пътеводна светлина.
Недей мълча тъй зловещо,
не разбра ли, че твоето мълчание
като кама забива се в моето сърце наранено.
Мълчиш и нищо ти не ми споделяш,
недей така наранява моето сърце!
Сърце, което бие и тупти само за теб.
Ти, звездичке мила и добра,
ти, моя пътеводна светлина!
Ще бъда аз мила и добра,
върнеш ли при мен любовта!

 

© Екатерина Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??