4.07.2008 г., 9:19 ч.

Звездна жажда 

  Поезия » Любовна
710 0 7

Туш е залял небосвода.

Месец разхвърля звезди.

Нощем дойде босонога

и тишината взриви.

Полетя, а си даде крилете.

Глътчица радост едва.

Кратко щастие за други засвети,

щом звездата целуна звезда.

На земята остана усмивка.

Някой жадно в небето се взря -

там, където крачат душите,

пътя Млечен, ръка за ръка.

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??