8.08.2007 г., 22:46 ч.

Звездно небе 

  Поезия
557 0 1
Ти си едно звездно небе, скрито от чужди облаци,
ти си едно невинно дете, с много красиви мечти...

Всеки сивкав облак, тромаво лети под звездите ти,
опитва се да скрие, да затъмни на необятаната ти вселена прелести...

Не забравяй, не забравям - слънцето е там и в най-дъждовни дни!
Топлината си само за себе си не пази, не се изгаряй, заблести...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??