19.08.2009 г., 22:43 ч.

Звездопадно 

  Поезия » Любовна
916 0 11

 

 

 

Звездопадно е в сърцето...

Докога ще е така –

в безкраен сън и със копнеж

да търсиш другата звезда?

Недей се влюбва през нощта!

Угасват всичките надежди -

звездите са звезди, а през деня

едва ли някой ще ги забележи...

 

Събуждам те...

Поискай само изгрева!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??