Звездопадно е в сърцето...
Докога ще е така –
в безкраен сън и със копнеж
да търсиш другата звезда?
Недей се влюбва през нощта!
Угасват всичките надежди -
звездите са звезди, а през деня
едва ли някой ще ги забележи...
Събуждам те...
Поискай само изгрева!
© Неделина Кабаиванова All rights reserved.