19.06.2008 г., 13:57 ч.

звучи тишина 

  Поезия » Друга
1370 0 14

 
Нощес
звездите пак са
плакали -
по цъфналите макове
сълзите им блестят.
Осъмнах в ръцете си
с цигулката
на мама -
посърнала,
замлъкнала.
Звучи от нея
тишина...





в памет...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??