Jun 19, 2008, 1:57 PM

звучи тишина 

  Poetry » Other
1378 0 14

 
Нощес
звездите пак са
плакали -
по цъфналите макове
сълзите им блестят.
Осъмнах в ръцете си
с цигулката
на мама -
посърнала,
замлъкнала.
Звучи от нея
тишина...





в памет...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??