15.07.2009 г., 11:05 ч.

Звукът на тишината 

  Поезия
1867 0 5

Звукът на тишината


Вслушах се във тишината,

на мелодията ѝ се отдадох.

Погълна мен и моите мисли,

по клавишите ѝ се разтапях.

 

Изпълних се със нежен звук,

попил  всяка крехка нота.

Струните в душата, ромонейки,

отвеждаха го все по-дълбоко.

 

В сърцето ми роди се песен,

със думи неизречени, нечувани.

В звука на тишината чух гласа си.

Намерих се, отдавна там изгубена.

© Александра Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??