11.03.2009 г., 18:28 ч.

Звярът 

  Поезия » Любовна
539 0 0

Луната проблясна в очите ти,

толкова зловещо чиста.

Животински беше и погледът ти,

жадуваш за кръвта.

 

Усмивката разля се по лицето ти

и той се появи -

истинският Ти

звярът, който ме покори.

 

В страстна целувка

устни долепи,

в мен се впи

като ангел на смъртта.

 

Нежността разля се,

страстта стените опръска.

Ти във мене вля се,

кръвта потече - толкова дръзка.

 

Ти не си човек,

а звярът, който търся.

Не си нежен или мек.

Как ли да те кръстя?

 

Онази целувка на блаженство,

сливаща реалност и мечта,

изчезна в тайнство

и пак превърна ме в жена.

© Михаела Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??