30.07.2006 г., 21:42 ч.

Звънят камбанките 

  Поезия
773 0 4
Звънят камбанките...
затишие пред буря,
по улиците гонят се листа,
човешки вопъл неугаснал
прелитa ниско над прахта.
Без спомен, без секунди,
миг изгаря във мига,
облаците са палитра,
в която къпе се света.
Черно-бяло се преплитат -
нов живот от Светлина,
тежки капки думите отмиват -
мастило и измокрени пера.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??