Jan 24, 2020, 12:04 PM

Георги Минчев - един бард с две висши! 

Collages » Cards
405 3 9

© Ригит All rights reserved.

The work is a contestant:

Реквием »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Срамота, варналии пак ни изпревариха. 😊
  Така е, като си идвам рядко, забравям кое къде е😔
 • Благодаря че се отби и че коментира Петьо! Само да вметна, че паметника му е в Каварна на алеята на рока! А в Созопол има паметна плоча.
 • Имах щастието да се видя с Георги Минчев. Беше земен човек, без никакви наченки на “звездна” болест дори. Радвам се, че точно в Созопол има негова статуя, идете и я вижте, той е още там и ви чака. R.I.P.
 • Благодаря че се отби Краси! Благодаря и за коментара! Права си! Не всичко стойностно се вижда с очите или се чува с ушите! Простото око различава само вибрациите на цветовите нюанси производни на светлината а простото ухото вибрациите на въздуха. Но когато някой попадне в мрак и космическа тишина тогава и очите и ушите са безсилни да се ориентират. Може би точно в такива случаи и точно при такива не дотам човешки среди сърцето и душата развиват своите специфични сензорни способности. А когато и двете заработят в синхрон се получава нещо което народната мъдрост нарича Просветление а тези хора наричаме Одухотврени! Светла му памет на Гошето!
 • Хубав колаж и светла му памет! Харесва ми информацията, която придружава колажа и чувството за приемственост. Българите имат своето място на световната сцена, не всичко се вижда с просто око, затова е сърцето.
 • Благодаря Гале!
 • Много добър колаж, посветен на една голяма личност! Поздравления!
 • Преди години когато рокендрола беше млад
  И да се свири на китара не беше занаят...
  Благодаря Какичко че ме посети и че коментира! Амиии колкото до българскотоооо опитвам се да подскажа на някой мои сънародници една истина, която от много места всячески се правят опити да бъде потулена. И това е че думичката България не е само географско понятие! И чисто семантично погледнато България не е и само съществително име като вербален детайл - част на речта Или пък елементарна част от изречението като писмен формат. В съвкупността си България, българщина и българско е триумвиратна форма на една много особена надфилософска категория. Да! За осъзнаването на която е необходимо едно точно и определено съзряване на Духа Душата и Тялото. Ноо всеки един човек с български геном и кръв може да го достигне, И то с много просто упражнение. Спира да отправя хули към тези три думички! Другото е въпрос на великия съдник ВРЕМЕ!
 • "Преди години когатооо..." Пак ще кажа "Изберете българското" във всичките ти творби ме кефи много. Избирам го! Българското!
Random works
: ??:??