Jun 15, 2020, 8:39 AM  

Корица Писма без подател 

Collages » Others
103 1 7

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Харесва ми...корицата, заедно с поетесата!😉
 • Видях я. Така предположих и аз. Има си нужда от подаване на идеи.
 • Процесът на изработка на корицата обикновено е нещо като диалог с автора. Той може и да няма никаква идея, или обратното - да има харесана илюстрация. Ако се върнеш по-назад, корицата на Николай Дялков Нагазване в женски води първоначално беше предвидена с картина, която обаче не ми допадна, и направих два отделни варианта, единият от които стана лице на книгата.
 • Много силна поезия е Даниела.
  Търсих в нета информация как се оформят корици, но нищо не открих. А ми е любопитно, идеята за оформлението изцяло на автора ли е или...
  Защото и това говори много за него.
 • Хари, точно писма не искаше авторката А книгата май е отпреди 6-7 години.
  Безжичен, благодаря.
 • Страхотно оформление на корицата на книгата на една много интересна поетеса, актриса и твърдо свързан с невероятната Варна човек! Поздравления за тази прекрасна корица! Всичките ти корици ми харесват, но тази особено много! Мога, разбира се, да обясня защо, но не смятам да го правя - "много ми харесва" е достатъчно!
 • На корицата бих сложил няколко пощенски плика. Защото, когато чуеш писмо си представяш пощенски плик. Може и част от електронно писмо...
  Към саморъчно написания текст от авторката имам забележка. Буквата "A"и "Ч" са изписани с ръкописен шрифт. След като е започнала да пише с големи печатни букви от кирилицата да е продължила. Фрапантно и граматически грешно е изписана буквата "А"...Края на първия ред и веднага след запетаята буквата "а".
  Успех на книгата!
Random works
: ??:??