Feb 18, 2004, 11:17 PM

Кралица 

Collages
2931 0 9

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Кученцето е готино, но защо кралицата има зелена коса? Или такава е модата, пък аз да не знам?
 • Всичко е въпрос на усещане и възприемане. Лично аз, не мога да рисувам, но с удоволствие следя картините на Пепина.
  Моето мнение е, че бих предпочел тази да украсява някоя детска книжка с приказки, от колкото бездарните (според мен) абстракции които заливат пазара.
 • Безсмертниы, не се впрягай, изобщо не съм се обидила,непротив в спора се ражда истинското изкуство.Салвадор Дали не ми е комир, само ти го дадох като пример.Радвам се, че вече опитваш да дадеш някакаво мнение, а не само празни приказки. Колкото до теорията за цветовете мога да ти изнеса една лекция(безплатно).Не се притеснявай да критикуваш, само го прави обосновано и по интелигентен нечин.
 • обиди се...сигурно очакваш само да те хвалят това не е хубаво Начи Дали ти е кумира. Не става въпрос за въображението...май по скоро за подбора на цветовете жабешко зелено + кафяво червено. По принцип зеленото не се съчетава с червено...
 • Безсмертны , радвам се, че все пак не си се хвърлил от балкона, защото щеше да ми тежи на съвеста за твърде младия ти живот. Освен това съм поласкана, че все пак съм сравнена с Достоевски. Колкото до гледането на една картина (рисунка), понякога се изисква и малко въображение(в най-новите тенденции,още повече).Страхувам се, че ако видиш някоя картина на Садвадор Дали, с твоя зелен критерий и твоята чувствителност, може да получиш инфаркт, та внимавай !!!
 • Кошмар!!!Направо ми иде да се хвърля през балкона, ако погледна това нещо пак! Донякъде това е куул в смисъл можеш да прокараш някаква идея за антиизкуство или картина която да е така направена че да не се хареса на абсолютно никой. Някъде четох че Достоевски бил написал една глава в една книга дето всеки който я прочете се самоубивал.
 • Не отричам, точно за това гласувах с 5
 • Знаех си, че на Ванката няма да се хареса, защото вече усещам неговия вкус. Аз го пуснах специално по случай Св.Валентин, само че то се появи след празника. Този род картинки все пак действуват поне малко разтоварващо, а за едно напрегнато ежедневие са понякога необходими.
 • Лично на мен не ми допадна особено, мо това си е личното ми мнение. Като изпълнение (качество) според мен е добре. 5 от мен
Random works
: ??:??