Aug 2, 2019, 7:10 AM

Мъка, мъка, приятели, и кучетата взеха да ги стяга 

  Essays » Citizen
222 3 6
3 мин за четене

© Вася Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Много приятни коментари. Най-интересното е, че в тези истории почти нищо не е измислено. Просто се оглеждай, ослушай и записвай.
  Това за веганите е върха на сладоледа (без яйца и мляко!). Виждала съм ги десетина се събират на площада и се опитват да си налагат простотиите.
 • Това за веганите е вярно. Те са в състояние и един хищник да го направят веган. Най-откаченото е, че нищо не си измислям. Животът поднася ежедневно вицове, фейлетони, всякакви хрумки.
 • Лъвове с прически и присадени кичури на гривите, сърни с удължени мигли, за по- изразителен поглед, диетолози за слонове, носорози и хипопотами. Просто давам идеи - я за Гала, я за нишите в пазара.
 • Глупости колкото искаш. Пък и въпросната Гала трябва с нещо да си запълни ефира ... Това не са ден и два, а много години наред.
 • Сега, като е на мода при хамериканците да си гледат прасета за домашни любимци, дали и за тях имат детски градини и тн.? Или като при децата си им взимат бавачки?
  Наистина си е криза - само че в главите! Нормалните хора не се занимават с такива глупости!
 • Да, безумията нямат край. Ако не знаеш, да те светна, в много семейства на вегани и домашните любимци не кусват храна с животински произход...
  Тъй като аз почти само такава ям, се чудя, ако си взема заек, от колко пържоли дневно да му е менюто...
  Поздравявам те.
Random works
: ??:??