Jul 11, 2021, 1:16 PM

Ще те чакам на покрива 

  Music » Instrumental
505 3 6
00:00
02:57

© Дани Монов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти за вниманието Митко! Заинтригува ме с коментара си. Много искам да чуя тази пиеса. Всичко, което съм слушал от бенда на БНР и в частност правено под диригентството на Маестрото с невероятни музиканти за мен може да бъде учебник. Може би няма архив, но пък вероятно Хилда ще може да помогне с такъв Доста сложна територия е музиката, но това е друга тема. И ти много добре ме разбираш.Чакам твоите произведения!
  • Някога, отдавна, бях силно впечатлен от една композиция, мисля че на Вили Казасян в едно празнично предаване. Бяха я нарекли "Финали". Парчета от музика и по-точно финални акорди, съшити майсторски с прилежащи хармонии, така че няколко минути слушателят очаква над десет пъти края на творбата и когато вече не вярва, че ще има край, тя изненадващо свършва. Мен ме грабна. Почувствах се по същия начин сега и не мога да спестя поне тривиалното "браво, Дани!".
  • Валя Йотова, Стойчо благодаря много за вниманието и позитивните коментари! Малко нестандартна се получи тази пиеса, но пък именно това съм търсил, като усещане. Бойко интересен и точен коментар. Не знам, какво да кажа, освен голямо благодаря за насърчението.!Ще продължа да импровизирам в тази посока. Има още много, какво да се каже.
  • Ехааа , много асоциаци. Тъкмо се вмъкна в една и се отива към друга.Освен стойностната музика , има и качествена такава. Малко алегорично но, като гледам спектралния анализатор , музиката може да се слуша и с очите. Много добър динамичен баланс на инструментите. Лично аз съм впечатлен и мога да кажа само едно Браво ! Поздравления за тази музиката !
  • Усещам носталгията по нещо отминало...
    Поздравления, Дани!
  • Хареса ми, много
Random works
: ??:??